miércoles, 18 de febrero de 2009

AMBAIXADES 2009.




Després de llegir i rellegir les NORMES DE LES AMBAIXADES he quedat esgotat, i he arribat a la conclusió de que no puc participar en el sorteig per haver representat un personatge en l'any 2008. Per als que entreu enguany en sort, us indique que teniu més possibilitats de participar en aquest esdeveniment: la nostra Junta ha oblidat en les Normes de la Penya els llocs dels "APUNTADORS", del Castell i de la Plaça, de matí i de vesprà. Dit això, si va poca gent, que no espere, algú altre haurà de fer "doblete". Fins a l'hora del sorteig.

lunes, 16 de febrero de 2009

CARTELL FALLES 2009.

Està la Junta de la Penya organitzant una assistència massiva dels seus membres a la "novillada" del pròxim 11 de març?.
Menuda arrancà del Capità 2010 dels Marrocs.
Açò marca un abans i un després en la Festa.



domingo, 15 de febrero de 2009

PEL BON CAMÍ.



El C. D. Alcoyano amb la seua victòria per 1-2 al Villarreal B comença a assentar-se en el primer lloc del seu grup. Aquest triomf és molt important donat que l'equip castellonenc ha estat molt afavorit pels arbitres durant aquesta temporada. Els tres abonaments al Collao, per a sortejar en la Penya, van prenent pes; els membres de la Junta comencen a tremolar.

lunes, 9 de febrero de 2009

FIRA DE FALLES 2009. (Secció Taurina de la Penya)



Tots els membres d'aquesta Secció quedeu convocats pel divendres dia 20 al Montepio, i entre l'Ambaixada del matí i la de la vesprà tractarem i decidirem a que correguda volem assistir durant la Fira de Falles, i així encarregar les localitats amb suficient antelació; el que no pugui assistir, si us plau, que manifesti a algun membre les seves preferències. Els cartells oficials és publicaran durant aquesta setmana o primers de la propera.

domingo, 8 de febrero de 2009

A PER L'ASCENS.


Sense fer cap de soroll, el CD. Alcoyano amb la seva victòria d'avui a l'At. Baleares per 3-1, s'ha situat en la primera posició de la 2a Divisió B (grup 3r) superant el temut Villarreal B. Esperem que segueixi per aquest bon camí i ens done l'alegria del seu ascens de categoria; aquest fet serviria de consol als Enreixats seguidors del CF. Valencia, R. Madrid ... que tants disgustos van acumulant. Haurem de plantejar en la pròxima Junta de maig el adquirir tres abonaments-temporada per sortejar.los a continuació de la tan desitjada medalla. Si tenim tres socis a El Micalet perquè no tres a El Collao. Seguirem parlant.

jueves, 5 de febrero de 2009

ESMORZAR CULTURAL DE MARÇ.


Per gentilesa del nostre bon amic Javier Adan i gràcies a la seva gestió, estem convidats a visitar l'antiga Capitania Militar (avui Quarter General d'Alt Nivell i Disponibilitat) i el seu annex el convent de Sant Doménec.

Dia: Primer dimecres de mes, 4 de març.

Hora: A les 10,30 h. a la porta principal en perfectes condicions de revista, el lloc ho requereix i justifica. Un cop el furriel hagi donat el comunicat oportú a nostre Tinent Coronel passarem a la Cantina per fer el Esmorzar; després procedirem a girar la visita que ens han preparat.

Òbviament i ateses les peculiaritats del lloc, hem de facilitar, amb la deguda antelació, una relació dels assistents acompanyada de les fotocòpies del DNI.

Aquest tràmit, i com tenim un eficaç Secretari, el declinem en Eduardo que, a més, esperem que mos acompanyi en aquesta ocasió.

A apuntar.se, ARR!

miércoles, 4 de febrero de 2009

ESMORZAR CULTURAL - EL PUIG. FEBRER 2009.




































Perquè quedi constància del esmorzar i visita al monestir de Santa Maria de El Puig.
Com podeu observar, "El Jabato" i "Parreta" van gaudir com xiquets.

domingo, 1 de febrero de 2009

DIA DE LA PENYA. 2009.
















Com a preparació al tan esperat 2010, aquest any hem celebrat el Dia de la Penya a la Filà Marrocs. Qualsevol comentari que fes sobre aquest esdeveniment em quedaria curt ... ara a esperar el de la Filà Contrabandistes i, a partir d'aquí, salt en caiguda lliure fins al Partidor.