jueves, 28 de mayo de 2009

GRACIAS

Crec en el dit de " és de bien nacido, ser agradecido".

Encara que siga un poc tart, he d'agrair i agraïsc des d'este "blog", un fet.
Per a això faig una xicoteta introducció.

Nosaltres, que mai vam donar crits a les dos del matí davall d'un balcó de ningú, q'intentarem no molestar, no orinar en cap portal, no vomitar en cap via pública, respectar a les persones majors, als nostres pares, respectar totes les opinions, creure en la llibertat de les persones, "que tant ens costa i els costa als nostres avantpassats", nosaltres que vam tindre la sort de ser "ben educats". Nosaltres que ............

Encara que hi ha gent que no ho crega, hui en dia hi ha jóvens que com nosaltres, són fidels als valors, els codis morals, l'educació i la cultura, que moltes de les persones que ara viuen en este món de bojos, ens agradarien tingueren.

Vaig tindre la sort de ser covidat pel nostre "capità Moro 2010" a l'assaig del dia 24 d'abril. I que el mateix Miquel, em donara recer per a pernoctar a casa dels seus pares.
He de dir que al referir-me al tipus de jóvens descrits anteriorment, ho faig amb tots i cada un dels integrants de la família Gimenez Gadea, i a Quico Llopis. Gràcies per les vostres atencions. I gràcies per deixar-me passar amb i junt a vosaltres, una nit inoblidable.
Gràcies de tot cor.

miércoles, 27 de mayo de 2009

INDUBTABLEMENT...



... ara per ara li van prou millor les coses al Barça que el nostre Deportivo, però a moral no ens guanya. Enhorabona al Campió d’Europa i als seus seguidors de la Penya.

domingo, 24 de mayo de 2009

EL DEPORTIVO, DE MOMENT...


... MALAMENT.

Però no hi ha perquè perdre la moral. Sempre avant, a per el segon tren...
Luis consola't: farem més taquillatge.
Ah, i enhorabona al Cartagena.

sábado, 23 de mayo de 2009

ESMORZAR 3 DE JUNY - PALAU I BANYS DE L'ALMIRALL.


La visita començara a les 10:00 hores en un esplendoros esmorsar en la "CAFETERÍA SANTA ANA", carrer Comedias nº 3, junt a la Plaça dels Patos, i després a les 12:00 hores tenim la visita concertada.
Encara que el lloc del esmorsar ya està baix comanda, es convenient que tot aquell que puga que s'arrime cap a les 9:30 - 9:45 per agarrar lloc, es una recomanació del amo del bar.
Un fort abraç i fins prompte. Xiulit

sábado, 16 de mayo de 2009

Aforo de El Collao

Després de la polèmica creada amb el "aforo" del El Collao, vos remet la xifra exacta treta de la web del "C. D. Alcoyano":

Any de fundació: 1929
Localitat: ALCOY (Alicante)
Estadi: EL COLLAO
Aforo: 4500 espectadors
Socis:1.300 adults i 270 juvenils

lunes, 11 de mayo de 2009

proxima visita cultural

Tinc entés que per a este próxim mes de juny, la visita cultural al "politecninc" queda ajornada per a després d l'estiu.
S'admeten propostes que siguen de facil ejecucio.
LLuis tenia prevista la visita a la fàbrica de cerveses, no se si és possible el poder.la realitzar...
esperarem la confirmació.

sábado, 9 de mayo de 2009

PER A EVITAR DUBTES...


... i malentesos introduïsc dues fotos del menjar de la Creuà 2009: FIDEL ens va acompanyar i EDUARDO creiem que també ???

jueves, 7 de mayo de 2009

IDEES OCIO-CULTURALS











Envide, a la secció de jovilats, funcionari y avorrits, a una visita oci-cultural amb treballs antics afegits en diferents rames:
. Picapedrers.
. Electricitat.
. Fusteria (domini del decapat).
. Pintura (en totes les seues branques: estucat, fresc, etc).
. Paleta (amb coneiximents de l' us de la plomada).
. Llandero.
. Coneiximents de manyá.
. De teoric, ja estic jo.
Cal dir, que així, podriem recuperar un poc, els antics gremis de la nostra terra. Tot siga per ofrenar noves glories.

GETINO, TRANQUIL.



José Luis queda acreditat, com volies, que vas assistir al Esmorzar Cultural de la Llotja; però ara m'entra el dubte de si és per a justificar a casa o que vols presumir d'aparèixer més en el blog.

VISITA AL PALAU DEL DUC











En primer lloc corrobore tot l'escrit del amic Jabato agraïnt a Cuqui la seua acollida, i les atenciones. Si aço continua aixina necesitarem el dimecres i dijous, perque jo arribava a casa a les 20:30 hores, però !a gust¡.
Les fotografies no fa falta comentarles perque parlen per elles mateixa, l'ùnic que en sap mal es que per la presa del autobús a ùltim hora, el Sant Jordi d'Alcoy ma exit un poc tort, espere poder arreglaro. I ara fins la Politéctina.
Es de rao felicitarnos a tots, però a part de Cuqui, Carlos Ferri i Jordi Parreta, mereixen menció especial.

miércoles, 6 de mayo de 2009

visita cultural 06.05.09

amic "cuqui", torne a repetir el correu que ta passat per email ya que no podia obrir el blog.
La comissió cultural de la penya seguix amb gran èxit el camí que s'ha marcat cada primer dimecres de mes, amb les seues visites culturals. Esta última ha tingut una gran culminació amb la teua invitació a ta casa, tancant d'una forma extraordinària la visita i el dia cultural.
Gràcies per totes les atencions tingudes amb tots nosaltres que vam tindre el privilegi de poder assistir a ta casa. Nos vas obrir les portes de bat a bat i nos vas brindar amb el teu bon fer una extraordinaria "fidegua"

un a braç

lunes, 4 de mayo de 2009

HIMNO A SAN JORGE.


Insigne mártir, guerrero ilustre,


De nuestro pueblo fiel protector,


San Jorge invicto, forja de amores,


La mayor gloria de nuestro Alcoy.


Hoy que te aclaman por tu victoria


Los alcoyanos con devoción,


Sé ante el Altísimo nuestro abogado.


Salva a tu pueblo, Santo Patrón.


Salva a tu pueblo, Santo Patrón.





Ja sabeu perquè pose la lletra de l'Himne a Sant Jordi?: Perquè ho estudiem, memoritzem i no li tirem totes les culpes a l'organista. Ha estat un desastre, i els feligresos que ens acompanyaven en Sant Martí han segut molt tolerants i comprensius.

SORTEIG DE LA MEDALLA.









A causa de les dolentes notícies que ens vénen filtrant els membres de la Junta: "ja no hauràn diners per a la compra de la Medalla després de la pròxima Assemblea del dia 9"... Us propose alguns esbóssos perquè aneu al joier i us encarregueu el model que més us agrade: amb la triplicació del preu i la crisi: el sorteig s'acaba... i només és sortejarà una estampa, però sense marc.

L'INFORMAL 2009.


Passades les nostres Festes i després d'haver col·locat en el blog els dos cartells: oficial i Penya Bon Humor, ara em prenc la llibertat d'afegir, a bou passat, el cartell INFORMAL que em va arribar al meu correu i que ha circulat per la xarxa; desconec l'autor.