domingo, 28 de junio de 2009

LA PENYA BON HUMOR...







... ahir va celebrar la seua tradicional Pinyata en el mas El Pinar; van assistir com a convidats distingits els nostres Capitans 2010.



Molt bé per aquesta Penya amiga.

LLARGA ABSÈNCIA...


... LA DE XIULIT.

S'escolten comentaris de que, en la seua reclusió voluntària per terres alcoianes, està dedicat en cos i ànima a l'estudi de "Els montepios davant la crisi actual"; esperem i desitjem que arribe, com més prompte millor, a conclusions eficaces per a bé de tots i, que la seua presència en El Micalet siga novament habitual: observem que cada divendres ens costa més quadrar les ratlles i açò és preludi de desordre.
Posdata. Col·loquem un retrato d'ell per si a algú se li ha despistat... perquè el dia que aparega... vindrà envalentonat. Ullet.

viernes, 26 de junio de 2009

TERCER AVÍS I ...


... AL CORRAL. Es prega als membres de la Secció Taurina que CONFIRMEN tant la seua ASSISTÈNCIA com la seua ABSÈNCIA a la correguda del pròxim 24 de juliol, amb la finalitat de que José Luis S. Machanconses reserve el número exacte de localitats amb antelació a l'obertura de les taquilles al públic. Gràcies.

domingo, 21 de junio de 2009

ELS NOSTRES AMICS...



... moments abans de la seua participació en la processó del Corpus d'Alcoi, primer acte públic com a Capitans 2010, junts al Sant Jordiet i els Alferes.

Font: Retrat de Xavi Terol. El Periódico Ciudad de Alcoy.

lunes, 15 de junio de 2009

SIMPLEMENT...



...el divendres en El Micalet compareu els "abalorios" de la foto (dia l'Alardo) amb els de la Xica del boato (mes de juny, calendari Edit. Marfil): Javier no té gens que envejar als dissenyadors de la Festa. Parlem i comentem.

domingo, 14 de junio de 2009

NOVA CRIDADA...

...si algú té la FOTO OFICIAL DE LA CREUÀ 2009, per favor, fes-la arribar a algun dels membres de la Junta o col·loca-la en el blog. Que no es quede oblidada en la targeta... Gràcies.

sábado, 13 de junio de 2009

DEIXEM CONSTÀNCIA...


...de que el President de l'Associació de Sant Jordi, Javier Morales, durant l'última assemblea va comentar la satisfacció de la Penya l'Enreixat, al mateix temps que expressava la seua enhorabona, perquè dos dels seus membres representaran als Capitans en les Festes de Sant Jordi 2010. Vicente Cortés López "Tito" de la Filà Contrabandistes i Miquel Giménez Boronat "Chava" de la Filà Marrocs.



Font: Comentari en el Montepío d'ahir divendres.

SANT JORDIET 2010.






Rodrigo Tomás, de la Filà Cides, resulta elegido Sant Jordiet 2010





... al resultar favorecido su número -el 11- en el transcurso de la asamblea general de la Asociación de San Jorge celebrada anoche...

...Por otro lado, la asamblea aprobó por aclamación la celebración de las Fiestas de Moros y Cristianos de 2010 y las filaes que desempeñarán los cargos dieron su conformidad.

(Resum de l'e-mail del nostre Secretari Eduardo Olcina)

martes, 9 de junio de 2009

ESMORZAR, DIMECRES 1 DE JULIOL.










EIXIDA: des de València en el tren de rodalia a les 9:11 h que té l'arribada a Xeraco a les 10 h; des de l'estació trasllat a la Platja de Xeraco.

ESMORZAR: en el bar "El Cazador".

VISITES: recorregut per les dunes de la platja i la desembocadura del rio Vaca.

RETORN: hi ha tren amb direcció a València cada mitja hora.


Per si algú es trasllada amb cotxe, ha de dirigir-se directament a la platja i quan estiga en la rotonda enfront del mar, girar a l'esquerra per l'Avinguda de la Mota i en el nº 25 es troba el bar; enfront d'aquest hi ha un jardí amb aparcaments (foto de la dreta), és facil... açò no és Nova York.

domingo, 7 de junio de 2009

jueves, 4 de junio de 2009

PRÒXIM ESMORZAR - CULTURAL.











Tal com van parlar, el corresponent al mes de juliol -de fi de curs i preludi de les nostres
merescudes vacances- serà el dia 1 a XERACO (Platja).

El viatge ho farem en el tren de rodalia des de València a Xeraco (poble) i la visita girarà entorn de la desembocadura del riu Vaca i la zona dunar de la platja, si ens apeteix i no fa molta basca.
Amb suficient antelació s'us comunicarà amb detall de tot el programa. Per als que no pugau assistir us desitgem un bon descans estiuenc i fins al 2 de setembre.

miércoles, 3 de junio de 2009

FOTOGRAFIA CREUÀ 2009.

En l'esmorzar d'aquest matí s'ha comentat que no està en el blog la FOTO OFICIAL de la Creuà d'enguany 2009 . S'agrairà que el que tinga alguna, la puge al blog o la faça arribar a algú dels components de la Junta amb la finalitat de conservar aquest record. Gràcies anticipades.

CANDIDATS ELECCIONS JUNTA MAIG 2010.


Hem d'anar pensant en els candidats que desitgem ens dirigisquen i representen en un futur. José Luis Abad "Jabato" reuneix condiciones idònies per a la Presidència a part de la seua experiència en la Penya. Observeu detalladament amb que equilibri manejava aquest matí el paper moneda (en el tema paperer és un destacat especialista) i a més segur que tindrà molt en compte: "Medalles per als majors". Atents.

ESMORZAR - CULTURAL, JUNY.









































Tal com estava programat hem realitzat l'Esmorzar - Cultural corresponent a aquest mes, i des de açi hem d'agrair a Deri la perfecta organització tant en l'aspecte cultural com en el gastronòmic.
A part de la visita guiada als Banys de l'Almirall, que ha estat molt interessant i un verdader descobriment per a molts dels assistents, hem degustat un bon esmorzar en el Bar Santa Ana: ous fregits sobre una base de creïlles i coberts de cuixot.
Excel·lent tot.
Deri, molt bé.

lunes, 1 de junio de 2009

AVÍS DE LA SECCIÓ TAURINA.


En la pròxima Fira de Juliol la Secció Taurina de la Penya assistirà com a tal al seu 5º festeig, tot va començar al juliol de 2007 ... Jabato, pren nota¡¡¡ i Carles també.

Tenim pensat reunir-nos per a presenciar la correguda del divendres 24 de juliol fent coincidir la data amb la del menjar de la Despedida de Carles.
Al tindre enguany la opotunidad de poder aconseguir localitats de contrabarrera, gràcies a la gestió del bon amic Machancoses, és convenient que CONFIRMEU la vostra assistència perquè José Luis puga eixir airós del "embolado" en que s'ha ficat.
Després de la correguda tindrem un berenar que organitzarà Miquel Giménez expert en aquesta "faena".

Com meu aneu a preguntar, m'avance: la fotografia que acompanye és de la Plaça de Bous d'Alcoi el dia del seua inaguració en l'any 1926.

ACLARINT...

...la data de l'admirada composició UN MOBLE MÉS.


Julio LAPORTA HELLÍN (Alcoi, 1870-1928)
UN MOBLE MÉS ….......................................................... (Pas-moro, 1928)


la font l'he obtingut del programa del Concert de Festes - 2009 de la Unió Musical de Muro.