martes, 29 de septiembre de 2009

L'ENSAIO DEL CAPITÀ MORO












En este testimoi gràfic es trauen dos conclusions molt clares. la primera es la satisfacció del Capità formant i comandan la seua escuadra, i la segon el recolzament unanim de la Penya en el seu Capità Moro.
Va ser un ensaio desl que entren pocs en dos duros, i ademes vam tindre la satisfacció de gaudir veent a Cuqui fent un bon cabo d'escuadra als acords de "Llanero i PRESIDENT"; la indirecta està molt clara.
I per fi donarli les gracies a Miquel per permitirmos disfrutar de esta gran ENSAIO.



lunes, 28 de septiembre de 2009

LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA...


...ENS ESPERA.


El dia 7 d'octubre a les 10 hores ens reunirem en l'accés "H" del CAMÍ DE VERA, des de alli anirem a esmorzar en el Restaurant-Cafeteria EL TRINQUET situat en l'edifici "9D". Finalitzat tan important acte, a les 12 h visitarem el IBV (Institut de Biomecànica de València) i al TSB (Tecnologies per a la Salut i el Benestar).


De tota l'organització d'aquest Esmorzar-Cultural de la Secció de Jubilats s'ha encarregat el nostre amic Miguel Jorge, garantia de que tot serà un èxit.

domingo, 27 de septiembre de 2009

DESPRÉS DE L'HÀBIL “PUNTILLA”...


...de la Lotera al Jabato, i aprofitant aquesta circumstància, diversos membres de la Secció Taurina van estar temptant-li perquè passe a formar part de la mateixa: a força de llagostins i fedeuaes prompte ho veurem ocupant localitat en el “Tendido” 5.

ES PARLA MILANTA VEGADES...


...de la marca de cervesa i cada setmana queda el tema ajornat per a la següent.

Seria interessant que en l'apartat "COMENTARIS" cadascú proposara una opció de marca i així la JUNTA obtindria unes dades fiables i podria traslladar les nostres preferències al Conserge Enric i prendre una decisió a gust de la majoria.

Si no col·laborem tots i especialment els habituals no tindrem dret al "pataleo": és possible que acabem amb una marca blanca desconeguda i... MUT.

jueves, 24 de septiembre de 2009

SÓC TESTIMONI PRIVILEGIAT...







...del lliurament d'una desficaciada quantitat de diners dels fons del Montepío per a plantar front a l'adquisició de la Loteria de Nadal.
Aquest desgavellat intercanvi ha tingut el seu marc en la SETENA PLANTA d'on us imagineu i que alberga, ni més ni menys, la Cafeteria, les Centrals Sindicals i l'Associació de Funcionaris; departaments que desenvolupen, més aïna, una gran activitat com és natural.
Cal dir que el nostre Secretari, com jugava en propi terreny i a més pensant en els pèls que es quedaran en la gatera per deferència del lotero, ens ha convidat a esmorzar. Gràcies, l'entrepà i pà de cuixot, molt bo.
El nombre ja ho coneixeu, triat i reservat per Jabato i que per a la seua vergonya, després de tantes combinacions de sumes i vintidosos, resulta que ens hem assabentat per la lotera que una PENYA TAURINA comparteix sort amb nosaltres. Aquesta ha segut una precisa "puntilla" de Plaça de 1ª, i per a més INRI en la meua presència.

lunes, 21 de septiembre de 2009

AVÍS AUTOBUS...



...ENSAIO CAPITÀ MORO.



Per a informació dels viatgers que són arreplegats en LES PALMERES - PICASSENT, l'hora aproximada d'arribada serà al voltant de 19:30 - 19:45 h


No obstant això, i per a alegria d'aquests passatgers, en l'últim montepío es va comentar que de la futura Junta s'esperen grans canvis: tenen decidit crear una nova parà a La Safor per raons òbvies.

miércoles, 16 de septiembre de 2009

Adjunte el número de la loteria de nadal per a enguany. Com podeu veure suma 22, dia en el què els nostres capitans del 2010 van hi ha triunfar en els carrers del nostre volgut alcoi.

nº 54274
Que Sant Jordi repartisca sort

AÇÒ S'ANIMA.


"Benvullguts amics:

El nostre company i, sobre tot, amic, Miquel Giménez i Boronat, té la deferéncia i l'amabilitat de convidarmos a tots els seus amics inclosos a tots els membres de la nostra Penya, al ensaio que tindrá lloc el proper divendres día 25 a partir de les 9 de la nit, en la seua filá dels Marrakesch.

Als que vullgau, i pugau, asistir desde Valéncia, hi haurá un autobús dispost, per a partir fins Alcoy, a les 7 de la vesprada en punt.

El lloc de eixida será, com sempre, desde enfront de El Micalet, a l'altura del carrer de L'Hospital.

La Junta."



FONT: e.mail de la Junta.

miércoles, 9 de septiembre de 2009

CONFIRMAT.




Dimecres que ve 7 d'octubre realitzarem una visita a la UNIVERSITAT
POLITÈCNICA DE VALÈNCIA; lògicament, i per si algú té dubtes, serà després
d'esmorzar.


Amb antelació a la data s'informarà a la SECCIÓ DE JUBILATS del lloc de punt
de trobada, horaris i altres detalls.


El nostre Miguelón Giménez s'està encarregant de l'organització d'aquesta
jornada. Esperem una gran assistència com ja va sent habitual.

martes, 8 de septiembre de 2009

I ARA UN POC...




... D'HUMOR.
Forges sempre genial.
Retallem les DESPESES. Fem MONTEPÍO. La CAM ens espera.






Font: EL PAÍS, 22.08.09.

sábado, 5 de septiembre de 2009

AMB CACAUETS, TRAMUSSOS I...







... alguna que altra cervesa, el divendres dia 4 es van reprendre els
Montepíos de la Penya i de La Partida després de la pausa estiuenca.


En aquesta ocasió es van passar els montepíos en el Bar Aladino,
l'assistència va ser bastant nombrosa i variats temes es van comentar: des
dels boatos dels Capitans passant pel F.C. Barcelona, Real Madrid, Valencia C.F. i ... C.D.Alcoyano, seguint per la recent visita al museu dels Soldadets de plom i acabant amb el tot pagat de Cullera, etc. Ah, i les pastilles rejovenidores de Paco Cortés.


Durant l'animada tertúlia el que clarament es va fer notar va ser la posició cada volta més compromesa dels futuribles membres de la Junta llançant noves idees: es presagia un segur canvi, ja que estan treballant en equip com un gabinet en l'ombra. Servisca d'exemple el globus sonda que van deixar al voltant de la taula sobre el possible Montepío de la Quarentena: tots van aplaudir tan nova proposta fins als Majorals presents.

jueves, 3 de septiembre de 2009

AGAFANT EL TEU TESTIMONI...











... Jabato, quan parlem de la Fideuà?.
Camí de la peixateria a per morralla per a preparar un brou o fumet de peix, com solen dir els Xefs, m'he preguntat: d'aquest meló vaig a traure tallà i prompte ho sabré.

La meua proposta, beneficiosa per a tu, és la següent: tu et confesses un poc "PRO" davant dels ANTI - TAURINS i a canvi et facilite una senzilla recepta de fideuà amb tota classe de detalls, amidades sense C/S i trucs perquè siga més saborosa i al mateix temps econòmica (això és important)... i després ens riem de tots (dels pro i dels anti) i ens anem a correr als"sanfermines": com pots veure en la foto no fa falta donar-se un "carrerón" davant dels bous.

Tria, o menjar fideuaes amb denominació d'origen a més de gaudir a Pamplona, o condemnar-te, per a tota la vida, als macarrons amb llagostins de marge de la Partida de Bartxell.

FELIÇ I PROMETEDOR COMENÇAMENT DE CURS.


































...L'esmorzar i visita al Museu L'Iber (de soldadets de plom) va contar amb l'assistència de catorze membres de la Secció de Jubilats: estem acostant-nos al "record" de dèsset en la visita a Capitania.

En aquesta ocasió, com novetat, ens va acompanyar Lorenzo per primera volta: siga benvingut a la Secció, a la qual entra a formar part pel contingent destinat a funcionaris.

A més de ressaltar les precises explicacions de la senyoreta Reme -guia del museu- estem a l'espera que Xiulit col·loque la fotografia oficial que tan amablement ens va fer la bonica de Canal 9.