martes, 26 de enero de 2010

GRÀCIES A BLUETOOTH ...














.

...puc incloure les fotos que va fer el Jabato durant la visita al Preventori el Dia de la Penya.
José Vicente tenies raó: el nostre amic, tècnicament, estava en estat de cervell bloquejat; esperem no li hagin quedat seqüeles.
.






.

lunes, 25 de enero de 2010

Picaeta Musical


Estem preparant una "Picaeta Musical" a la que portarem les guitarres i ens dedicarem a cantar cançonetes al gust dels assistents. Seria molt interessant que mos anareu informant de cançons o artistes que vos agraden per traure les lletres així podem confeccionar un cançoner que podrem utilitzar per no haver de inventar la lletra. Vinga animar-vos i digueu-nos cançons.


Ho estem planificant per a Maig.

Fallecimiento madre de Luis Boronat

Anit l'amic Luis Boronat em comuniqua la defunció de sa mare.
Des d'estes esbosses volem expressar-li el nostre més sentit condol.

Per al que puga estar interessat, el funeral es celebrarà demà a les 12 hores en el Tanatori d'Alcoi (zona nord).

domingo, 24 de enero de 2010

QUAN VAM CREURE...



... que ens havien tret un tareta de "calamar socarrat", va resultar ser una nova variant de les delícies del Pollastre del Sorteig de les Nadalenques que ens segueix perseguint: mai hi va haver una au que donés tant de si i durant llarg temps.


Caldrà pensar que era un bon premi, però seria de desitjar que ja haguéssim consumit tots els trossets de l'especejament.


Vaig escoltar el comentari de que hagués estat millor mantenir-lo viu ja que era gran la il.lusió amb que li estaven preparant un galliner a Montesol i tenien la intenció de comprar-li unes gallines ponedores perquè la seua estada fora més agradable.


.

RAMIRO LLANÇA UNA FELIÇ IDEA ...



... que la Secció de Jubilats recull amb gust: es tracta d'organitzar un Esmorzar Extraordinari en DISSABTE perquè puguin acudir els soferts "currantes" i que al mateix temps sigui un homenatge a ells, ja que amb les seues generoses aportacions a la SS estan mantenint la Borsa de les Pensions.


Només falta que els Treballadors de la nostra Penya fixin una data, que de la resta s'encarregaran els assessors i organitzadors jubilats amb una més que demostrada solvència. Podria ser el dissabte primer de maig, Festa del Treball?.


Esperem comentaris.
.

!! Felicitacions ¡¡

!Felicitats a la junta pel seu bon fer en l'organització del dia de la Penya celebrat este últim 23 de gener.

Cal reconéixer que el nivell i prestigi aconseguit per la Penya (en estos últims temps) ha sigut i és en gran manera per l'encertada labor de la nostra junta i que tan bé està representada pels nostres membres, Xiulit i Eduardo.

El nostre president, ha estat en tot moment brillant i encertat en totes les seues decisions. Verdaderament difícil ho té el que haja de pendre el relleu. Fa temps ja plantejavem si verdaderament Hera necessari el dit canvi. !!Uns mesos després m'ho torne hi ha plantejar.

Repetisc, la meua !Enhorabona als dos pel cor i les ganes que poseu en favor de la Penya.
Adjunte unes quantes fotos que realitzem en la visita al preventori. Un any més els nostres majors es van alegrar de la nostra visita. Crec que hauríem de fer tots un esforç perquè este acte es poguera repetir en anys successius.
 
 
Nota: Sent no poder enviar les fotos. (per problemes técnics)

martes, 19 de enero de 2010

SOLUCIÓ AL JEROGLÍFIC ANTERIOR.

.


Bona nit:

El Montepío de esta semana el pasarem el proper dijous día 21 en el Bar Aladino (carrer Hospital).

La Junta.



.

lunes, 18 de enero de 2010

PROGRAMA 2.010 DE ESMORZARS - CULTURALS ...

... de la Secció de Jubilats de la Penya.

1 Febrer. Corts Valencianes.

3 Març. Porcelanas Lladró.

7 Abril. Cervezas El Águila.(Invitats a Dinar).

5 Maig. Marjal de Gandia-Aula Natura.

2 Juny. Museu Palau de Cervelló.

7 Juliol. Museu de l'Arròs.

4 Agost. Cullera.

1 Setembre. La Benificiència. Museu Valencià d'Etnologia.

6 Octubre. La Sarga, Alcoi.

3 Novembre. MUVIM – Museu Valencià de la Il.lustració i Modernitat.

1 Desembre. Museu Històric Militar.




El del mes de juliol el realitzarem a la zona de l'Alcoià-Comtat en atenció als que estan estiuejant pels voltants, i la devolució de visita als de les Comarques Ribera-Safor serà a l'agost.

Sobre el previst, lògicament, poden haver canvis, però com que no es cobra fins a finalitzar el esmorzar no hi ha lloc per protestar.
.

sábado, 16 de enero de 2010

1 DE FEBRER ...




... No oblideu que és DILLUNS.



A les 10 h Esmorzar al Bar EL KIOSKO, Plaça del Dr Collado (al costat de la Llotja).

A les 12 h Visita a la seu de les Corts Valencianes (Palau dels Borja o de Benicarló).



La Secció de Jubilats agraeix a Deri la gestió que ha realitzat per a l'organització d'aquest important Esmorzar - Cultural.



JEROGLÍFIC.

EL DIJOUS 21 DE GENER -VESPRA DE SANT VICENT MÀRTIR- HAURÀ MONTEPIO EN FRONT:



ACLARINT...UN POQUET.

Darrerament, alguns preguntaven pel pollastre que s'havia de sortejar durant les Nadalenques, en el vermut de ahir a la nit es va desvetllar el seu final: el van traure fregidet a trossets, empolvorat amb pebre roig picat i adornat amb carxofetes de Benicarló. Tota una tareta que més d'un va pensar presentar al concurs de pintxos del Barri Vell de Sant Sabastià.

Per un altra banda, es va comentar que com els il.lustres convidats no van assistir al sopar de la "Despedida de Pobre" el premi avícola que, per cert, ja tenien assignat es va quedar en dipòsit a l'espera de que el retiressin, però els seus cuidadors aborrits i cansats de donar-li aliment van optar per sacrificar-lo.

Tot i aquest xicotet aclariment, va quedar un dubte flotant en l'aire: per què s'ha fet aquesta mortaldat quan el President es troba de viatge?. Jo si fora el Secretari no dormiria tranquil. Seguirem.

.

.

jueves, 14 de enero de 2010

QUINA MANERA ...


... de fer-se els llonguis quan se'ls pregunta sobre la seua propera candidatura.

Mai retirarem a Xiulit i Eduardo de la Junta, ni amb l'ajuda de la grua municipal: ho tenim clar.

miércoles, 13 de enero de 2010

A REM I VELA ...



... navega la Secció de Jubilats de la Penya.

Un cop passades les festes nadalenques, sense esperar i amb una destacada assistència ha celebrat la seua Junta General, i en un vol s'han programat totes les activitats d'aquest any: amb obediència cega s'ha confiat als seus Assessors tan delicat tema.

Posteriorment s'ha procedit a degustar l'esperat esmorzar, en aquesta ocasió dirigit pel Secretari i elaborat per Vicente del "Bar Aladino". No hi ha lloc a cap de però: haurem de freqüentar.









Aquesta foto pot portar a la confusió, tot i que s'observen diversos grupets fent comentaris a la eixida de la Junta és de justícia ressaltar que el punt únic de la "Ordre del dia" s'ha aprovat unànimement. Resum: un matí molt agradable entre amics.
.