sábado, 27 de marzo de 2010

DIA 6 D'ABRIL (DIMARTS).
























. .


Si algú té fetes les maletes per anar a Sevilla, està equivocat: la visita és a HEINEKEN ESPAÑA, S.A. a Quart de Poblet (antiga fàbrica El Águila), no a la seua Casa Central en el Guadalquivir. Que quede clar.
Eixida de l'autobús, a les 11 hores des del carrer Guillem de Castro -a l'altura del carrer Hospital- com de costum.
Tornada de l'autobús, un cop finalitzades la visita i menjar (com a màxim a les 17 hores).

Encara no t'has apuntat?. No ho deixes per última hora o... porta't l'entrepà i pa.


SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA

domingo, 21 de marzo de 2010

VOS CONFESSE...

.

...que des de 1967, any en que em vaig anar a viure a Vitòria, no havia tingut l'ocasió d'assistir a un Concert de Repàs de Pasdobles a Alcoi. Podeu imaginar-vos el que he gaudit i la meua oïda ha recuperat joventut després de quaranta-tres anys.
. .
A més, he tingut la sort que s'ha estrenat la marxa mora Un Chava Capità de José María Valls Satorres dedicada a Miquel Giménez Boronat, Capità Moro 2010; aquesta peça comença amb unes trucades de percussió precioses ... l'anirem escoltant i gaudint en futures formaes. Enhorabona Miquel i Chava!
.

.
La interpretació de la resta de les peces programaes per part de la Música Nova va estar a gran nivell: una banda d'Alcoi interpretant música de moros i cristians és com parlar del cel. Durant el concert també vam poder escoltar el pasdoble Xelo La Pequeña de Jordi Reig Beneyto que interpretarà aquesta banda acompanyant a la favorita del Capità Cristià Vicente Cortés Tito; com final ens van obsequiar amb Tarde de Abril i El moro del Cint.
.


.
A continuació vaig baixar el port d'Albaida camí a la Safor amb el CD al màxim i per Rótova estava més content que un cabo amb turbant al Partidor.
.

viernes, 19 de marzo de 2010

COM JA ÉS NORMA ...

.
... a la Secció Taurina, Miquel/Chava va organitzar el dinar del dia de la correguda en el Restaurant Torre de Utiel; en aquesta ocasió va assistir -en ple- la Junta de la Penya de L’Enreixat, aspecte que ens va agradar a tots ja que és un reconeixement a la callada tasca d'aquest grup que va néixer a la calfor de la mateixa. Durant les postres el Capità Moro ens va obsequiar amb un delicat i saborós cava valencià i, com és habitual en aquests actes, Xiulit va improvisar els versos del brindis. Tot molt bé.
.














.
Una vegada a la plaça de bous, amb mitja entrada i en una vesprada freda (a on es va notar la manca de la mesa-camilla i la copa de carbó de cisco), presenciàrem el 7e. festeig de la Fira de Falles del que destaquem: la sort de vares del primer bou així com la sèrie de naturals amb què va iniciar la faena El Cid; l'agafada a la cama dreta de Daniel Luque, afortunadament de caràcter lleu, que li va impedir torejar el seu segon bou i la facilitat amb l'estoc de Rubén Pinar que va quedar confirmada amb una magnífica estocada al seu últim enemic.
.














.
L'Assessoria de la Secció va encertar amb l'elecció d'aquesta correguda guiant-se per criteris toristes: els bous de ALCURRUCÉN, van pesar en bàscula entre 478 i 541 quilos, molts correctes de presentació, manejables i van donar un bon joc. València necessita ramaderies d'aquest nivell per recuperar el reconeixement del món taurí.

.














.
EL CID, tabac i or. Estocada i tres descabdells. Avís -Ovació-; Punxada produint-li un tall a la cara. Estocada. Avís -Forta ovació i salutacions-; Toreja el sisè de la vesprà per l'agafada de Luque. Estocada. –Aplaudiments-.
DANIEL LUQUE, grana i or. Va ser agafat pèro va continuar la lídia. Estocada i dos descabdells. Avís -Ovació i va passar a la infermeria-.
RUBÉN PINAR, blanc i or. Punxada, mitja estocada i descabdell -Aplaudiments-; Molt bona estocada –Orella-.
.
Una volta més, la Secció va fer rotgle entre els aficionats del seu voltant pels encertats i irònics comentaris: el temps ens aclarirà si és coneguda pel seu saber taurí o el seu millor paladar. Molt bons els cocotets i els bunyols de carabassa; Pepe Serra i Paco Llopis, gràcies pel berenar.
Des d'aci li donem les gràcies a José Luis S. Machancoses per la seua gestió en l'adquisició de les localitats i desitgem que ens acompanyi en la pròxima correguda.

Fins a la Despedida de Carles, ai.... i després a la Fira de Sant Jaume al Tendido .
.

jueves, 11 de marzo de 2010

BOUS FIRA FALLES

Dimecres 17 de març de 2010.

Dinar en el Restaurant TORRE DE UTIEL.

Carrer Pintor Salvador Abril, 24.

Punt de trobada: A les 14 h a l'Estació del Nord per presenciar la Mascletà, a continuació ens traslladarem al restaurant.

Els que vulguin anar directament al restaurant estimem començar el menjar a 14:30 h. Demanem puntualitat torera.

Les localitats les portarà Eduardo al dinar.



SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA.

CONFUSIÓ / ERROR (mea culpa).

'
He rebut d'un assidu col·laborador del Blog el següent correu:

“ Hola Cuqui:
Entre nosaltres tots s'entenem, però la denominació de "EL AGUILA" ja no existeix ni com marca de cervesa ni com nom de empresa, el nom de la empresa ara es "HEINEKEN, S.A."
Una abraçada de ... “

La meua resposta via e-mail ha segut:

"Gràcies per l'aclariment però del escrit no canviaré res, més endavant esmentaré "El Águila" entre parèntesis; amb aquest tema s'ha d'anar amb compte no sigui que algu veja: HEINEKEN, autobús, convidats...? i es posi a treure "moscosos" creient-se que ens anem uns dies a Sevilla, a la Central."

Perdoneu el meu error i que ningú es faci falses il.lusions: La visita és a HEINEKEN ESPAÑA, S.A. (antigament EL ÀGUILA) de QUART DE POBLET: de la Fira de Sevilla, res.
Aclarit aquest important aspecte, no oblideu d'anar confirmant l'assistència.
'

miércoles, 10 de marzo de 2010

PARRETA, AUTOR DEL CARTELL DE FESTES...

...DE LA PENYA BON HUMOR - 2010.


.

'
Per la vostra informació vos envie el correu que ha remès la Penya Bon Humor als seus socis:

" Estimados amigos del Bon Humor os informo que el proximo dia 03/04/10 tendra lugar en nuestra querida Penya la inaguracion del cartel de fiestas Bon Humor a Sant Jordi, acto al cual estais invitados, el autor del cartel este año D.Jorge Garcia Segura (Parreta) para los amigos, un Alcoyano que reside en Valencia socio del nuestra querida penya y de la siempre estimada penya del Enreixat; El proximo dia 3 comprobareis que hemos acertado en la confianza depositada en este excelente pintor y mejor persona.

PD. Os adjunto fotografia de autor.

SALUDOS ATENTOS

Guillermo "

JORDI: des del Blog, enhorabona anticipada! dels teus amics alcoians a València.

.

martes, 9 de marzo de 2010

SABEM QUE PENSAREU...

.
... que som uns exagerats, però estem en portes de Falles, molts tenim ensaios a Alcoi, el dia de la nostra Treta moltes filaes celebren la seua Junta de Rams, arriba Setmana Santa, la Glòria i ja som al primer dimecres d'abril, i aquell dia 7 tenim la Visita a Cerveses El Águila.


Per tant, és convenient que aviseu a la major brevetat i pels mètodes habituals tant de la vostra ASSISTÈNCIA com de la ABSÈNCIA a la factoria de cerveses. Posem com a data límit el dia de la Treta (26 de març pròxim) amb la finalitat de que Xiulit tingui temps per contractar l'autobús i Luis Boronat, amb la deguda antelació, pugui comunicar el número exacte de comensals. Entendrem que si algú no avisa i apareix, és que no té intenció d'acompanyar-nos durant el dinar.


Les comunicacions si us plau feu-les directament a Cuqui:

cuquipaya@telefonica.net Telèfon 637.449.525

Gràcies i contem amb la vostra col.laboració.



SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA.
.

sábado, 6 de marzo de 2010

JEROGLÍFIC (3).

.



.

T O T - P A G A T
pel

S E C R E T A R I - M O S C O V I T A
.
amb un grand i alegre
.




.
Li arribarà un nou mandat amb fi de festa?.



.

Solució: Tot està a les mans dels "ninguneados" (*) telefònicament durant el Montepío del divendres passat.


(*) ignorats, oblidats...
.

viernes, 5 de marzo de 2010

LA OMISSIÓ ÉS...

.





...un oblit o es deu a la tisora censora del nostre President. Què vos pareix?.

Jo no vaig deixar passar l'ocasió de fotografiar amb detall la col·lecció del Museu, per això vos incloc una bonica porcellana disfressada de guia ...
.

LA SECCIÓ DE JUBILATS EN LLADRÓ


Un bon esmorzar i un millor preu ¡si señor!, el Jabato s'ha lloit en esta visita, encertant en l'esmorzar i l'organizatció de la visita.




Després del esmorzar ens vans rebre en Porcelanas Lladró, asignanmos una guia en molt de trellat i ciencia (crec qe li dien Verònica ¿pot ser?), que ens va conduir per els diversos estadis de la fabricació de les obres d'art, recalan finalmet en la "boutique" en la que vam traure les fotos de eixes inigualables peçes. En una d'elles està Cuqui difuminat al fons, crec que es un bon homenatge al fundador i responsable de la vitalitat de esta secció de jubilats.










Açi a l final està com de costum la foto de familia i una imatge de la Mare de Deu, que demostra la qualitat de les obres i la delicadesa que posen les treballadores de Lladró en l'ejecució dels seus treballs.

.

jueves, 4 de marzo de 2010

SI DIES PASSATS ...


...a l'eixida d'un ensaio, a un li van demanar els papers per moro, avui al nostre intèrpret i traductor li han demanat el passaport per si era de l'Est i il.legal. No... que jo soc d’Alcoi.
.

miércoles, 3 de marzo de 2010

ECOS DE SOCIETAT

.

Un cop escampats els persistents núvols Presidencialistes s'ha reincorporat a la Penya el nostre bon amic Deri.
Des d'ací desitgem poder gaudir de la seua agradable companyia durant molt de temps; i malgrat que puguin presentar-se, en un futur pròxim, descoratjadors parts meteorològics esperem que les seues absències siguin breus.

Benvingut Deri !
.