sábado, 28 de agosto de 2010

SIMPÀTICA ANÈCDOTA.





Hui el President de la Penya Fontilles, Sixto Zaragoza Raduán, ha obsequiat a la Penya Bon Humor amb un CD que conté entre altres peces musicals el pasdoble dianer 'Alcoi per Fontilles', del compositor alcoià José María Valls, realitzat amb motiu de l'efemèride 'Fontilles 100 anys'.
Com és lògic, els assistents han format als sons d'aquest dianer i com a curiositat, segons ens ha comentat Sixto, és la primera ocasió que s'ha interpretat en un ensaio.
Des del blog, la nostra afectuosa felicitació a les dues amigues penyes alcoianes.

miércoles, 25 de agosto de 2010

ENCARA QUE AMB RETARD...

...ací van les fotos de l'esmorzar del passat dia 4 al Bar 'El Labrador' de Cullera i en el qual es va decidir fer l'extraordinari de vacances a Tavernes de la Valldigna.












El reportatge gràfic és de Pepe Colomer.

I ARA QUI PAGA LA MULTA?







-

El motorista, el tresorer o el secretari.
Encara s'haurà de fer càrrec la Penya a 'escoti'
-

viernes, 20 de agosto de 2010

ESPANTATS PER L'ESMORZAROT...



...que va demanar Eduardo -del qual queda constància a la foto- la despesa total de la taula va ser molt moderada: hi va haver trellat per part de la resta de comensals.

















Aquest esmorzar "extraordinari de vacances" va néixer a petició dels assistents al de Cullera del passat dia 4, i ho hem celebrat al bar Martinica de la Platja de Tavernes de la Valdigna.
Finalitzat el mateix vam ser atesos per Mari Carmen i Ramiro a casa seua, on degustarem un excel.lent i fresquíssim cava amb vistes a La Mediterrània.
Un agradable matí i vist l'èxit, la Secció de Jubilats haurà de plantejar-se, de cara a la programació del nou curs, aquest ‘doblet’ de vacances.

martes, 17 de agosto de 2010

ESMORZAR EXTRAORDINARI DE VACANCES ...

....degut a l'èxit de l'anterior i a petició dels assistents.

PRÒXIM DIVENDRES, 20 D'AGOST
PLATJA DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA.

Punt de trobada: A les 10:00 h a l'Estació de Tavernes de la Valldigna.

Esmozar a les 10:15 h al Bar Restaurant MARTINICA, Parc del Llac, 1-A, de la Platja de Tavernes de la Valldigna.



SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA.

domingo, 15 de agosto de 2010

ANAVA BUSCANT-HO...

-

...i ahir al mercat d'antiguitats de Xaló (Marina Alta) vaig topar amb ell.
El venedor em va comentar que el valuós exemplar de 'tebeo' que em portava estava recollit en la partida de Bartxell (Comarca de l'Alcoià).

A que vos sona.

P.S. Des del Blog, el nostre agraïment a José Luis que puntualment, i amb més o menys sort, porta la gestió del número de la Loteria de Nadal. A més, últimament, se'ns ha manifestat com un docte assessor cultural, sent una de les ànimes de la Secció de Jubilats.
-

lunes, 9 de agosto de 2010

PER A PENDRE NOTA.

DIMECRES 1 DE SETEMBRE
MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA




Està ubicat al Centre Cultural de la Beneficència, carrer Corona, 36 de València.

ESMORZAR: A les 10 h a la Cafeteria del Centre Cultural; està situada dintre del pati-jardí central, al qual s'accedeix des del vestíbul de recepció.

MUSEU: tenim concertada la visita guiada a les 12 h.

SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA

LA JUNTA DE LA PENYA NO TÉ...











.
...que preocupar-se, si passat el mes d'agost no tenim resolt el tema del conserge; vos puc assegurar que Jesús va lluir les seves habilitats de reboster durant un sopar a la Societat Gastronòmica Gardel-Enea de Vitòria on vam ser convidats els de la Secció Taurina, i ... amb un 'apretonet' de Eduardo segur que ens factura les taretes i begudes a bons preus (IVA inclòs).
-

EL FUTUR MAJORAL NO ES POT QUEIXAR.



Ací té a díhuit "veteranos" de la Penya donant-li suport, esperant a Vialco i disposats per a votar la seua candidatura.

P.S. A més estan fent "La Partida" per sufragar-se el trage oficial del boato del Majoral.
-

domingo, 8 de agosto de 2010

JA VOS COMENTÀVEM DIES PASSATS QUE...




...a aquests dos pardals de la Llana se'ls donaven molt bé el món dels bous, no sabem si convidats per la Diputació d'ací o per la Foral d'allà, però van representar molt dignament a la Secció Taurina de la Penya durant el 2n festeig de la Fira de La Blanca de Vitòria.

Vos incloem una foto de les localitats que van ocupar durant la correguda, una altra general de la còmoda plaça alabesa així com la de despedida de l'agradable policia que els va atendre durant la lídia.

Sembla que l'any que ve tenen intenció d'assistir a la torista Setmana Gran de Bilbao.

Hem d'estar atents als seus moviments: en tertúlies taurines es comenta que estan mantenint moltes entrevistes amb ramaders, voldran crear el Cos de Majorals de la Penya?. Tard o d'hora ho sabrem.


domingo, 1 de agosto de 2010

PARLEM DE LA 'NOVA' JUNTA I D'ALTRES COSES?





Passats al voltant de noranta dies des.de l'Assemblea de maig és moment de reflexió. El nostre President, amb poques ganes de cobrar del ‘Retiro Obrero’, molt astutament, en silenci i donant llargues, va saber implicar i reunir a l'oposició, als culturals, als joves, etc, convertint la partida d'escacs que s'entreveia renyida, no ja en taules, si no en un simulacre de competició: mireu el tauler i veureu que els de la nova Junta hem agarrat les millors fitxes i deixat a la soferta oposició sols uns modestos peons, com si d'un regal es tractés, als que qualsevol dia els declarem un E.R.E. i enviem durant una llarga temporada a l'atur i, a més, com no hi havia cabuda per a tots hem creat 'la promoción' d'un Majoral, ampliable en numero en el moment en què aparega algun pollastre de corral. En resum, de un cop de mà, res: dictadura, dura i pura.
Feu-vos l'ànim: en futures assemblees hi hauran canvis però no de persones precisament.
-



-



En el seu moment es van fer molts comentaris, en les tertúlies del Montepio, de la necessitat de substituir el lloc de secretari pel de motorista -a imitació de les grans dictadures- amb la finalitat d'agilitzar els tràmits i gestions. Eduard, espavilat com ell a soles, no ha dubtat ni un moment i, en algun mercat d'antiguitats, s'ha comprat una moto amb sidecar, per si alguns persistixen en l'esmentada substitució i vore's amb el cul a l'aire en un tres i no res. Conclusió, ara tenim Secretari-Tresorer-Motorista.

-








Referent a la 'promoción' de Majoral que, com s'ha comentat anteriorment, tenim entre els plans prioritaris de la Nova, lamentem no poder fer-vos partícips del desenvolupament de les delicades gestions que estem realitzant i que esperem a dos anys vista comptar amb tan insòlit i significatiu càrrec a la Penya: sempre ha segut l'assignatura pendent del seu President. Disculpeu-mos.
Per evitar indiscrecions se li ha aconsellat al ‘futurible’ que passe una temporada amagat i vestit de masero en un ‘cortijo’ aprenent els seus propis menesters i que no traga el cap per a res.




P.S. Des d'aquestes línies del Blog volem fer notar la constància durant cada setmana de Eduardo -siga en El Micalet, El Aladino, el Col.legi de Metges, etc .- de que estiguen sobre la taula els barralets de cafè-licor d'Alcoi, en totes les seues variants: Cerol, Pastor, descafeínat, etc. així com els gotets. El nostre agraïment, que sempre serà poc, a Eduardo. Gràcies!.

-