domingo, 4 de diciembre de 2011

LA VEU DE LA JUNTA.

Benvolguts socis:
Una volta finalitzat el tramit d'inscripció a la Cavalcada, passem al menjar-vestida i el sopar del dia 5.

MENJAR-VESTIDA.- Tindrà lloc a la Universitat (Plaça Ferràndiz Carbonell) a les 12:00 hores.
És obvi que al menjar del dia 5 de gener han de vindre tots aquells que s'han inscrit, en tal de vestir.se i maquillar.se, per tant no cal que confirmen res els que isquen a la Cavalcada, però sí que han de fer-ho aquells membres de la Penya que per una o atra raò no isquen a la Cavalcada però vullguen viure l'ambient. La inscripció finalitzarà el dilluns 12 de desembre.
SOPAR .- Tindrà lloc a la Filà Llana (carrer Orberà, 16) sobre les 22:30 a 23:00 hores.
L’assistència al sopar -que poden vindre familiars i amics- sí que cal confirmar-la tots, com sempre. La inscripció també finalitzarà el dilluns 12 de desembre.
En els dos menjars anem a intentar que siguen preus més o menys assequibles, i que estiguen al voltant de 18 € el dinar i uns 20 € el sopar.
Tingau ben present que els que porten qualsevol familiar o amic, s'han de responsabilitzar de fer-los arribar puntualment tots els avísos que la Junta genere, i per tant les contestacions en nom del mateixos.
Per favor, no retraseu la contestació, tenim mol poc temps per a organitzar i que no done ningù res per sabut, contesteu.
Rebeu una salutació ben cordial
LA JUNTA

No hay comentarios: