sábado, 3 de diciembre de 2011

NIT DE SORPRESES ...


   
Quan ens trobàvem resignats, practicant la patida feina setmanal de pelar els cacauets, va aparèixer Carlos, somrient i amb ganes de donar-li un canvi, en redó, al vermut de la nit: són les coses del nostre imprevisible amic. I, ens preguntàvem: seran esclata-sangs, polp ...? Doncs no, eren ni més ni menys que uns apetitosos llagostins del Mar Menor i, lògicament, l'ambient es va transformar i va començar a córrer el fresc vi blanc ...
Durant aquests moments d'alegria ens va arribar una altra sorpresa, aquesta vegada, de la mà de Marcos: una finestra oberta a un paisatge de la nostra terra i que, ràpidament, vam col·locar a la paret del nostre entranyable Micalet.
Iniciat el Montepio a les 21'15 hores -per imperatiu dels trens de rodalies- va arribar la tercera de les sorpreses: Eusebio Martín Nácher va demanar formar part de la penya: grup d'amics que va descobrir a través de les seues assistències als Esmorzars - Culturals que organitza la Secció de Jubilats de la mateixa. A continuació, algú va comentar: I, després de tanta sorpresa; perquè no se’ns regalem una altra? - I quina?  - Doncs canviem el Secretari per Amparo i eixirem guanyant.
Des d'aci el nostre agraïment a Eusebio per acompanyar-nos en aquesta humil empresa que tenim muntada i que cal mantenir perquè fa olor a Alcoi; a Carlos i Marcos pels seus desinteressats i oportuns detalls i, com no, al nostre Secretari posant, sempre, el seu càrrec 'a disposició de la cúpula'  pel que convingués i fera falta ... ai, i a Amparo per les seues atencions durant el vermut dels divendres.                                                                                   





No hay comentarios: