sábado, 10 de diciembre de 2011

TENIM UNA JUNTA QUE ÉS...

...com una mare plena de detalls amb els seus fills.                           

NADALENQUES EN LA PENYA      
Servixca com a recortadori que el proper divendres 16 de desembre, el tradicional i emotiu acte de les Nadalenques, i aprofitarem per a la "despedida de pobre". Tingam tots presents que serà la darrera ocasió que tindrem l'oportunitat de reunirse abans del Rei negre, per tant la Junta vos espera a tots.
Este any la Junta vol passar el montepio a les 21:15 hores per tal que el sopar de pobre es servisca sobre les 21:30 hores mes o menys, en tal que els que habitualment se’n van més propmte puguen sopar en tranquilitat, i estar en el ressopó.
                                                                                     

INVITACIÓ AL ENSAIO EN LA FILÀ CHANO

 La Junta ha rebut per part de la Filà Chano la habitual invitació al seu ensaió de Nadal, que es celebrarà el dissabte dia 17 a les 21:30 hores, este any i donat a que de any en any es fa mes complicat  per a tots desplaçarse en estes dates, no hi haurà transport oficial; per tant els que esteu en Alcoi podeu anar, ademés dels que vullgau anar per mitjans propis. Els que puguen anar, per una part passaran un bon rato i per atra part, mantindran l'entranyable relació de la nostra Penya en tan volguda Filà. 



Rebeu un fort abraç de

                                                          LA JUNTA   

No hay comentarios: