sábado, 30 de abril de 2011

PERBREVITER (XXI)









Si dubtàveu de la nostra Secció Musical,


podem assegurar-vos que està molt viva i assajant, colze a colze, al costat dels mestres del Bon Humor.



Segur que ens amenitzaran la sobretaula del Dinar de la Creuà.

viernes, 29 de abril de 2011

PER SI ALGÚ NO HO SAP.






Un any més a la Reial Parròquia de Sant Martí, honrarem al nostre Sant Patró els alcoians residents a València.

La missa en honor seu, ​​serà el diumenge 29 de maig a les 13 hores.

Posteriorment, ens traslladarem a l'Hotel Medium on tindrà lloc el tradicional dinar de germanor al voltant de les 14:30 h.

Si vols assistir, fes arribar el teu avís a José Luis Gisbert Xiulit que porta tota la tramoia de l'ASSOCIACIÓ ALCOIANA DE SANT JORDI MÀRTIR DE VALÈNCIA.



jueves, 28 de abril de 2011

UN ALTRE COMUNICAT PER LA PLUJA.











S'ajorna al 7 de maig la Festa per a un gran poble organitzada pels càrrecs.


La predicció de pluges per al cap de setmana obliga a retardar una setmana la macrofesta, que es celebrarà en l'aparcament del campus d'Alcoi de la UPV.

PERBREVITER (XIX)







Obligats per les noves circumstàncies, vos proposem una alternativa per a la Secretaria General.


L'Oposició sempre pensant pel futur de la Penya.

miércoles, 27 de abril de 2011

SOPARETS - 16 DE MAIG.





Benvolguts membres de la Penya:
La Junta de la Penya, recolztas i espentats per alguns membres, està organitzant com l'any passat en la Filà Llana, "ELS SOPARETS" acompanyats per les nostres dones, donat a que es necesita un minim de cuberts, i les dates d'este any no acompanyen gran cosa per caure dilluns el dia dels trons, es per el que necessitem que contesteu el mes prompte possible, donat que com a màxim devem donar número de plaçes el proper dimecres día 4 de maig com a molt tard.
Com sempre rebeu tots un fort abraç de


LA JUNTA

VISCA SANT JORDI!

COMUNICAT.

____

La Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi ha acordat que l'acte de la Glòria Oficial es celebre el diumenge 8 de maig a les 12.00 hores des del Partidor, amb el mateix recorregut que la Glòria Infantil, finalitzant a l'Església de Sant Jordi.


La Missa dels Glorierets es celebrarà a l'hora de costum.


L'ordre de l'acte serà el següent: Heralds, Glòria Infantil Mora, Glòria Infantil Cristiana, Glòria Mora, i Glòria Cristiana.


____

domingo, 24 de abril de 2011

jueves, 21 de abril de 2011

PERBREVITER (XVII)




VISTES LES CIRCUMSTÀNCIES ...

... hi ha algú que s'atrevisca a fer propostes i canvis de secretari en la propera Assemblea de maig? per cert, en terres de La Safor; quina flatositat ens espera.
.



miércoles, 20 de abril de 2011

PERBREVITER (XVI)





____




DE CARA A ...


... les noves eleccions de la Junta.

No vos sembla que estan massa agarrats als seus càrrecs? Mireu com tanquen les mans perquè no se'ls prenguen.





____

ENCARA QUE HO TENIM ...

... in mente, a alguns no els sobrarà aquest recordatori.





Ajudem a Paco el muntanyés en la seua tasca protocol·lària.
Gràcies a tots.

martes, 19 de abril de 2011

CONCERT FILÀ BERBERISCOS























Hola a tots:


De part de Marcos vos informe que el proper dissabte 7 de maig en el Teatro Salesià a les 19 hores, tindrà lloc un concert de Música festera conmemorant l'Alferes moro 2011.
Marcos disposa de entrades per al concert, que tot aquell que vullga anar que li demane. El proper dissabte dia 23 en l'ensaio de migdia, Marcos ja tindra les localitats que podrá donar a qui ho sol.licite.
Un fort abraç a tots i agraïrli a Marcos el detall en la Penya.


La Junta

lunes, 18 de abril de 2011

MÉS FOTOS DE LA 38è TRETA

Com podeu observar, aquest grup de fotos està captat durant el desenvolupament de la treta i és posterior al que hem posat anteriorment; això es comprova fàcilment: el president, acompanyat d'un ambient en general més distès, està molt somrient i relaxat, com dient: ja només em queden tres anys.











.


Aquesta col·lecció no ha estat cedida gentilment, sinó furtada a Vicente Giménez Gadea; encara sort, que també tenim aficionats a hackers que procuren que no queden tan bons records oblidats en les asèptiques pàgines d'Internet. Vicentico, amb el teu permís, les hem posat al Blog i les guardarem en l'àlbum-arxiu de la penya. Gràcies.

PERBREVITER (XV)

38é TRETA (MONTEPIO – 2011)

Davant els dubtes suscitats; vos aclarim:

.









____



Encara que vos ho semble, no és l’agüelito del nen.



____

.


.



.


____

Aquest és el veritable agüelo de l'any brindant amb un sellet del Cafè d'Alcoi -SOU- que ens va oferir en recordada nit.

____



Ara ja sabeu a qui heu de donar les gràcies



Fotos: Facebook/Vicente Giménez Gadea i arxiu Penya l'Enreixat.

domingo, 17 de abril de 2011

38é TRETA . (MONTEPIO - 2011)

Encara que no ho semble, la Penya ha celebrat la trenta-huité treta del montepio amb una assistència nombrosa de membres tot i que alguns, per celebrar les seues respectives filaes la tradicional Junta de Rams, no van poder acompanyar-nos. Tant una arrancà de Diana com una cabecera d'Esquadra, etc justifiquen aquestes absències: ú no ha d’arriscar-se a que, al no estar present, la gent de la filà et pose a la llista ... però de imaginària de cadira o balcó. Solen passar aquestes coses amb els forasters.


____


Després d'unes amables paraules del President en què no va faltar, en nom dels integrants de la Penya, una sincera felicitació a Jordi-Sou amb motiu de que el seu nét representarà el Sant Jordiet en les pròximes festes, es va iniciar pel número 1 -Miquel Giménez i Boronat- la retirada del montepio d'aquest període fester, no sense abans dedicar-nos un sentit i emocionat agraïment per la col.laboració i acompanyament que li vam demostrar durant el seu any de Capità dels Moros.


____











Va finalitzar la treta amb el sobre de Pep Colomer que ha segut el primer any que ha fet montepio. Ens alegrem per aquest motiu, ja que el nostre amic a través de la lectura del Blog va tenir coneixement de les activitats d'aquesta penya i, des de Benifaió, es va posar en contacte amb nosaltres. Per molts anys: salut i bon vermut!


Cal esmentar que el Cafè Licor, versió especial SOU -Sant Jordiet, 2011 - d'aquesta nit va ser un obsequi de Jordi l'agüelo de l'any.



El vermut-sopar va estar confeccionat i atès pel nostre reboster habitual Enric; no obstant això, imaginem que la comanda a la piscifactoria degué ser un encàrrec personal del nostre president a qui li suggerim que deprés de daurada o llobarro, tots els anys, ja comença a vindre-nos de gust, el rap o el turbot de tan acreditada granja marina. Amb molt trellat es van servir caves valencians i catalans.

I, a passar bones festes i. .. tornem a començar.



Fotos, gentilesa de Pep Colomer.


____

miércoles, 13 de abril de 2011

PERBREVITER (XIV)






OBSERVEM QUE ...


... des de que ens han col.locat: divertit, interessant, guai; moltes punxades però cap comentari.

PER ALS FESTERS I ELS MIRONS.


____

Per primera vegada, les filaes de càrrec 2011 i la família del Sant Jordiet s'han unit per organitzar una gran festa amb la qual volen agrair el suport del públic i fer partícip a tot el poble d'Alcoi, festers i no festers.

La festa està prevista per al pròxim 30 d'abril a l'aparcament del campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.



Disposeu d'una completa informació a la següent web:


Bon preludi de la Nostra Festa

____

.

lunes, 11 de abril de 2011

PERBREVITER (XIII)

QUI HA DE POSAR ORDRE?

La beguda de la nit de la treta ja és una assídua viatgera de l'Autovia Central; la Guàrdia Civil de Trànsit està vigilant els seues sospitosos i continus moviments.


Per estalviar-nos dos chavos, no es va enviar mitjant Baradello, Mona i Brotons o La Camerana (servei porta a porta) ... i, ara, ens trobem que només Déu i els pins del port d'Albaida saben les vegades que ha passat per la A • 7 i , més o menys, per a on es troba.


Esperem que el divendres aparega el correcamins per El Micalet, amb la caixa de Cafè Licor especial. Si no la caguem.


____


jueves, 7 de abril de 2011

PRESTEU ATENCIÓ AL HORARI.


El proper dimecres 4 de maig farem una visita guiada al Reial Col.legi del Corpus Christi o del Patriarca; per motius d'organització del museu hem de variar el nostre horari habitual, que quedarà de la manera següent:

A les 9:30 h Esmorzar - popular al bar La Tasca.

A les 11:30 h Visita cultural al Museu del Patriarca.

Hem avançat la data de la convocatòria a causa de la proximitat de la Setmana Santa, Pasqua i nits d'entraetes a Alcoi.


SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA


____

miércoles, 6 de abril de 2011

LA NAU.

Són atractius els nostres esmorzars - culturals?


Aquest matí La Tasca estava al ple i, per un moment, crèiem que algú havia de esmorzar a la barra, el que no hauria segut just: tots els assistents havien comunicat i confirmat la seua assistència. Hui hem pogut comprovar que, amb ordre, la cosa funciona: la taula preparada per a vint i dos comensals, ni s'ha hagut de allargar, ni retallar. Animem a tots a continuar amb tan bona costum.


Després de l'esmorzar popular hem visitat les diferents dependències de l'edifici de La Nau (Universitat de València - Estudi General) acompanyats d'una guia voluntària pertanyent als equips formats a La Nau Gran i que tan bona tasca estan desenvolupant en els diferents museus valencians, segons hem pogut comprovar en diverses visites; des d'ací, animem als dos col.legials universitaris de la nostra secció per a que, un cop concloguen el seu cicle d'estudis, s'integren en aquests grups per als que ja han rebut ofertes a través de la Secretaria Universitària.


Volem donar la benvinguda tant a Paco Mestre com als Vicents de Carles (Vicente Rios i Vicente Morató) que ens han acompanyat en aquesta agradable jornada, i els desitgem que es convertisquen en assidus.




I de La Tasca, què? ...





... sempre ens trobem amb una agradable novetat.















Fotos, gentilesa de Pepe Colomer.

__

SI DIES PASSATS ...


... vos vam confirmar la visita als Camins d'Art el proper 1 juny;

en aquesta ocasió volem comentar-vos que, per a aquest dia, disposarem d'un autobús des de València i a més recordar-vos que per tractar-se d'un esdeveniment especial, com és costum, comptem amb l'assistència de les dones que vullguen acompanyar-nos.

Salutacions.

SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA


____

sábado, 2 de abril de 2011

PERBREVITER (XII)





__



HO TENIM CLAR ...

... el cafè licor del sopar de la treta, serà un obsequi molt pròxim i de persona entranyable.



__

PERBREVITER (XI)















ENCARA QUE NO HO SEMBLE ...


... quina rebolica hi ha per Alcoi.


A Paco el muntanyés se li han trencat tots els esquemes del protocol: no dòna l’abast.


Pot contestar algú, qué té la Penya?

PERBREVITER (X)




__




NOVETAT IMPORTANT ...

... la Junta l'ha declarat sponsor oficial de la Penya durant les Festes 2011. Tot un honor.



__

CARTELL FESTES A SANT JORDI - 2011.



AUTOR: PACO AZNAR


----