lunes, 30 de mayo de 2011

L'ASSOCIACIÓ ALCOIANA DE ...

... Sant Jordi Màrtir a València va organitzar, ahir diumenge, la seua festa principal.
A la Parròquia de Sant Martí es va celebrar una Missa solemne presidida pel mossèn Juan Bosco Sanchis, alcoià i salesià. Posteriorment, a l'Hotel Medium va tenir lloc el tradicional dinar de germanor; al final del mateix, les xicones assistents van ser obsequiades amb belles roses, moment que oportunament Llorenç va captar per a aquest blog.


















































domingo, 29 de mayo de 2011

PERBREVITER (XXVIII)

Locarpa, que actualment està vivint una fecunda i feliç època de producció fotogràfica, ens ha enviat una de les seues últimes col.laboracions que titula Buscant a Willy.



Amb gust la posem en el Blog, desitjant que Paco Llopis ens descobrisca -si és confessable- el seu interès per lo que passa al Bar Ideal i que tant li preocupa.


jueves, 26 de mayo de 2011

COMENÇAMENT OFICIAL DEL MONTEPIO.



PERQUÈ NO ES QUEDE EN L’OBLIT.

Des del blog hem estimat oportú informar-vos de una dada econòmica de l'exercici 2010-11, que no va estar anomenada durant la passada Assemblea. Es tracta del preu mitjà per nit del vermut - picaeta que, divendres rere divendres, ens dóna una sarpà a la cartera de cadascú de 12,50 € (IVA, Cafè Licor e invitats inclosos) *



Per a aquest càlcul no s'han tingut en compte els dies amb esdeveniments especials (Tenori, Nadalenques, Treta, Ambaixades, etc) i s'ha considerat una assistència bàsica de vint i tantes setmanes al Montepio durant l’any fester.



Des d'ací, demanem al nostre tresorer que en el futur ens facilite informació sobre aquesta despesa, i aixina també poder sotmetre-la a debat, en la propera Assemblea, al costat de la sempre polèmica partida que afecta als convidats institucionals i càrrecs, a més dels imprevisibles gorreros, del Dia de la Penya.



* Rebosters afectes al càlcul: Enrique & Txapa, La Tasca i Casasús.



_______

miércoles, 25 de mayo de 2011

PERBREVITER (XXVII)



Ambient general de desengany i cares llargues després del sorteig del medalló.
Un click realitzat, en el moment oportú, per Pep Colomer.


______

lunes, 23 de mayo de 2011

EN TERRES DELS BORJA,
















































envoltats de tarongers, vam celebrar el passat dissabte la Creuà de l'any fester que ara comencem. Gràcies a les fotos de Vicent Giménez queda un record gràfic d'aquesta simpàtica reunió d'amics, a l'abric de l'amabilitat i hospitalitat de Mariví i Evaristo.
Tant la Creuà com l'Assemblea es van desenvolupar sense sobresalts -serà perquè enguany no hi havia renovació de càrrecs en la Junta? - i el sempre esperat sorteig de la medalla va ser com un imprevist menú de Nadal: putxero ... però sense rastre del pollastre que astutament va excusar, amb anterioritat, la seua absència de la cassola.
Munera va complir en la forma ascendent amb què ens té acostumats darrerament i la nostra Secció Musical, amb el seu ampli repertori de animoses cançons, va contribuir a l'alegria general d'aquest recordat dia.

viernes, 20 de mayo de 2011

FESTES SANT JORDI - 2011.




Gràcies a la col.laboració de locarpa, Getino, Parreta així com de Rubén Cervera (del Diari Informaciones) vos hem pogut oferir aquestes instantànies de les nostres passades festes. Enhorabona a la plantilla de reporters gràfics d'aquest Blog !




















































































































______

Musiqueta en Gandía

Hola amics.
Em portaré la guitarra per si algú te ganes de cantar. Duré un parell de "cancioneros".
Fins demá.

PERBREVITER ( XXV)












Encara que no m'agrada molt el coloret de la cortina, em sacrificaré i aniré d'amagat durant tres anys més.

Esperem que , a última hora, el cos dels majorals no foten a la marrana ... són capaços d’aixó i de carregar-se l’Assemblea. Quin tremolor tinc!

miércoles, 18 de mayo de 2011

MONTEPIO DEL DIVENDRES.








Per decisió del Comitè Directiu -que no la Junta- el proper dia 20 no hi haurà Montepio. Aquestes cites setmanals es reprendran un cop se celebre el dinar de la creuâ.
Tot i que el nostre Tresorer es quede, molt a pesar seu, sense fer caixa; no estaria de menys que algú, si ho desitja, visite La Tasca i ens informe de possibles i agradables novetats.

Aniversari del Blog

El día 4 d'aquest mes es va cumplir el tercer aniversari des que es va crear este Blog.
Pareig mentira, pero es deveres.
Moltes gracies als colaboradors i lectors, especialment al super Cuqui.
Ens veem en la creuá.

lunes, 9 de mayo de 2011

CONVOCATORIA CREUÀ

i Assemblea General Ordinaria.



Benvolgut soci de la Penya:
Un any més convoquem la Creuà de la Penya l’Enreixat i ja van 39, pareix l’atre día, quantes il.lusions, alegries i també algunes penes.
Es precis deixar constancia de la designació per l'any 2011 del Sant Jordiet en la persona del xiquet Jorge Pérez Martinez, net i fill dels Jordis Pérez, saga dels SOUS, arropat per la seua admirable Filà tant arrelada a la nostra Penya. I que estem segurs fara en este properes Festes un paper inmillorable.

Després de este preàmbul se te convoca a la Assemblea General Ordinaria, que tindrá lloc en ocassió de la Creuà el proper dissabte día 21 de maig a las 12:00 horas en 1ª convocatoria y a las 12:30 en 2ª, en el chalet oferit gentilment per Marivi i Evaristo, ubicat en terme de Gandia i que es desenrollarà, baix el següent.

ORDEN DEL DIA


En primero lloc es portarà a efecte la creuà, informant de les baixes del any fester passat si es produeixen, i s’atendran les altes si es que hi han.
En segon lloc es llegiran cuatre ratlles del president a modo de resum del any fester passat 2010/20011

1. Lectura y aprovació (si procedix) del acta anterior.
2. Estat dels contes del exercici 2010 - 2011. Proposta aument de la concordia.
3. Proposta de les dates del programa d’actes 2010 - 2011.
4. Proposta del llocs per l’ensaio i la Creuà 2011.
5. Precs i questions.



LA JUNTA

QUAN PACO,


desinteressadament, es va oferir a organitzar la visita al Reial Col.legi del Corpus Christi, el nostre Cop va acollir la proposta immediatament, però -com a bon àrbitre de futbol- va seguir de prop tota la jugada i quan va vore que aquesta acabaria en gol, va pegar un toc de pito (o siga un xiulit) i va dir lacònicament al Tripartit dels Jubilats: victòria segura, tot està en bones mans, posem-nos en marxa i, tranquilament, se'n va anar al carrer de l'Hospital a prendre's un cafè amb Nadia ...
















I, el resultat tots el coneixem, el Mestre gran va aconseguir que tots comentarem l'interessant que va ser el matí cultural i, també, per l'oportunitat que vam tindre d'estar acompanyats per un guia (egiptòleg a més de contestà amb arrels alcoianes) que ens va explicar cada racó l'edifici del Patriarca i amb paraules molt senzilles i equànimes ens va exposar la realitat de la personalitat i obra de Sant Joan de Ribera.















Paco, molt agraïts!

Ai, i La Tasca en la seua línia habitual ... que, per cert, a tots ens agrada.


Fotos: Gentilesa de Parreta.

______

sábado, 7 de mayo de 2011

PERBREVITER (XXIV)








No quedeu estranyats pel lliure muntatge que hem realitzat sobre el excel.lent oli - llenç, Sant Jordi abanderat, de l'artista aragonès Natalio Bayo; per a la seua comprensió iconogràfica, vos remetem a l'article publicat pel nostre amic, col.laborador habitual, en el Programa de Festes, (pàgina 198).

PERBREVITER (XXIII)




Significativa foto de Parreta ...



... que mostra clarament on està el comandament a la Secció de Jubilats, malgrat certes aproximacions molt interessades.


ARA QUE MOLTS ...




... anireu per Alcoi.



Vos recomanem visiteu l'exposició de l'artista Raül Botella, que presenta una interessant col·lecció d'obres sobre Alcoi i també de la nostra Festa. Aquesta mostra la podeu vore fins al 29 de maig a la nova sala d'exposicions de la Mutualitat de Llevant, situada a la plaça d'Espanya, 15.
Estem segurs que agraireu aquesta informació.