sábado, 29 de octubre de 2011

LA NIT DE HALLOWEEN...

...s'està implantant en la societat en què ens ha tocat viure; a la penya, per contra, gaudim de la Lectura del Tenori amb tot el seu 'llibertinatge i escàndol' que comporta.
Un any més, i de la mà de Ferran i Ramir, hem celebrat la nostra festa a El Micalet; van actuar magistralment els nostres habituals don Juan i Butarelli, secundats pels improvisats actors dels diferents papers de repartiment; conjuntament van formar un prestigiós quadre escènic davall la batuta del seu insuperable Narrador.

domingo, 23 de octubre de 2011

NO ÉS EL TIO DEL GOTET ...




... si no un destacat fester i abencerraje, exercint de cuiner durant el Mig Any al recinte de la Glorieta d'Alcoi, lloc on ens vam trobar un bon nombre de penyistes que vam anar a la crida de la Festa.

viernes, 21 de octubre de 2011

COL·LOCANT LA FOTO ...


... de l'acte de presentació del Sant Jordiet 2012 al blog, hem pensat en els xicotets detalls que engrandeixen a la nostra penya.
Dos nens fins ara, segurament, desconeguts entre si, l'un a Alcoi i l'altre a València però tots dos amb un punt comú: amb agüelos membres de l'Enreixat.

Hui, Jorge Balmaseda Sempere ha rebut de Jorge Pérez Martínez la bandera del sant de Capadòcia, que l'acompanyarà durant el seu any. I, des d'ací, volem fer arribar una forta abraçada a aquests dos afortunats agüelos: Sele i Jordi.

jueves, 20 de octubre de 2011

INVITACIÓ DE PEPE CARRASCO

“Amic Cuqui: 
El pròxim dia 26, dimecres, a les vuit de la vesprada, en el Consell Regulador Denominació d'Origen Vins València, situat en el carrer Quart 22 de València, presente el meu llibre, que acaba de publicar-se, titulat PARELLA DE FET. Es tracta d'una col·lecció de relats en to irònic, fins i tot esperpèntic de vegades, entorn d'una parella. Et faig arribar, sense compromís de cap tipus, una invitació per si pots assistir a aquest esdeveniment, amb el prec que, sota el teu millor criteri i sense perjuï, faces extensiva aquesta invitació als membres de la secció de jubilats de la Penya L'Enreixat.
Molt agraït.
Una abraçada compartida. “

QUEDEU INFORMATS.


El nebot el nostre company Deri, Raül Botella, ha sigut elegit per pintar el proper Cartell Festes 2012 de Alcoi. Des d'ací volem fer-li arribar a Raül la nostra felicitació: sol mirar, de quan en quan, el nostre blog a través de Facebook.
Enhorabona!

martes, 18 de octubre de 2011

TOT I QUE ENS CENYIREM...




... al llibret oficial d'EL TENORIO, vos lliurem una nova versió del genial Forges. No sabem el per què, però El Jabato està ballant la Raca-Raca d'alegria.

lunes, 17 de octubre de 2011

JA TENIM MESTRE ARMER ...


... a la nostra penya.

Recentment, l’amic Ricard ha obtingut un dels primers carnets expedits com Responsable de Grup de 'Consumidors Reconeguts com a Experts' (CRE) per a l'organització d'actes relacionats amb la pólvora.

Tan important acreditació, del nou reglament d'explosius, li va ser lliurada en un acte celebrat al Palau - Castell d'Alaquàs.

Des del blog li traslladem la nostra felicitació a aquest nou devot de Santa Bàrbara.

sábado, 15 de octubre de 2011

LA NOSTRA SECCIÓ...


...no pot ni deu de parar: per aixó estem ací de nou.
El proper dia 2 de novembre (primer dimecres de mes) ens reunirem a les 10 hores al Bar Bipolar, carrer Carnissers, 5 cantonada Plaça Escoles Pies, 3 per al nostre esmorzar popular i mensual.
Posteriorment, al voltant de les 11,30 - 12 hores visitarem l'església de Sant Esteve, no obstant això, si el mossèn encarregat d'aquest temple li ix alguna dificultat per atendre'ns  -ja que l'església l'obriria exclusivament per a nosaltres-  aleshores, està previst dedicar el matí cultural al MuMA (Museu Mariano de la Verge dels Desemparats).
El pack-turístic d'aquest dia i seguint la línia habitual tindrà un preu, tant aproximat com mesurat, d'uns 10 € depenent de la Raca-Raca obligatòria.
Si ho teniu clar i decidit, vos demanem que abans d'apagar l'ordinador confirmeu l’assistència.
Gràcies per la vostra col.laboració.
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA
(Des de l’any 2008)

QUANTA RAÓ TENIA

... Miquel Giménez d'anar buscant un drapaire: el treball se'ns amuntona. Quan pensàvem anar digerint, a poc a poc, la visita a Fontilles i el Mig Any a Alcoi, la nostra Junta ens envia una circular, amb no sé quants punts, i més d'un ha clamat al cel: no puc atendre a tot.
Triem els paràgrafs més destacats:
  
     1.  EL TENORI
Com ja es habitual dins de las activitats de la Penya, el divendres 28 d’octubre i en el mateix lloc de montepío (EL MICALET), cel.lebrarem l’inmortal (i per a nosatres inacabada) obra de teatre “El Tenorio”, esperem que com sempre, l’assistencia siga molt nombrosa. Com de costum, les rotacions es faran en els papers secundaris, donat a que en la Penya tenim un Butarelli i un En Joan molt arrelats.



8. SOPAR MIG ANY
El sopar d’este any i donat els bons resultats en quant rel.lació qualitat/preu es fará en el Hotel Medium (Col.legi de metges), i la data será com es va aprobar en l’assemblea de la Creuà el dissabte 26 de noviembre, ja rebreu detalls mes avant.

CARTA D'AGRAÏMENT ...




Al President del Consell de l'Autoritat Portuària de València.



PER LA PREGUNTA ...


...de tots els anys, vos oferim la mateixa resposta de sempre que és, ni més ni menys, la ruta que ens recomana el propi Sanatori de Fontilles.

 Bon viatge i allà ens veiem.

martes, 11 de octubre de 2011

LOTERIA NADAL 2011

Per a tots els que estiguen interessats en coneixer quina va a ser aquest any la grossa de NADAL, els comuniquem que han d'adquirir el número que juga la Penya i que ha estat dissenyat especialment per a aquesta.
Abstenirse els increduls.
No suma ni comença ni acaba en 23 (aixo ia vol dir alguna cosa...)
Nº 76971

jueves, 6 de octubre de 2011

HUI ÉS DE JUSTÍCIA ...







.
... començar amb un agraïment a l'Autoritat Portuària de València per tot l'interès que va manifestar, des d'un principi, en què poguérem fer la visita marítima a les seues instal.lacions; delegant el pes de l'organització en la seua eficaç senyoreta Nuria Garcia, Responsable de Relacions Externes i que a més va ser, durant el recorregut nàutic, una clara comentarista i encertada acompanyant i, per descomptat, no ens oblidem del nostre Juan Antonio Berna artífex de tot aquest tinglado, i ... mai millor dit.
I amb aquests preliminars, l'èxit estava segur. Dia de sol, mar en calma, catamarà de luxe i seixanta jubilats amb il.lusió ens vam llançar a navegar per la Mediterrània ...
Finalitzada l'excursió, tal com estava previst, ens vam reunir per menjar en el Restaurant Aloha i va resultar com desitjàvem tots: un dinar entre veritables amics i companys.
Gràcies a tots.

lunes, 3 de octubre de 2011

DIMECRES COMENÇA LA FESTA AL CATAMARÀ...

ALCOI ULTIMA L'HOMENATGE A MESTRE.

Degut a la vinculació, tant familiar com d’amistat, que Josep Albert sempre va tindre amb la nostra Penya, vos transcrivim la notícia publicada per Aramultimèdia, en la seua secció de Cultura, i també la foto que l'acompanya.
Aquest dilluns s'ha presentat el calendari d'actes previstos per recordar a Josep Albert Mestre, tota una referència en el món polític i cultural alcoià que ens va deixar el passat febrer. L'exposició Homenatge a Mestre, situada al Campus d'Alcoi de la UPV, serà el punt d'inici de la programació prevista.
El dimecres s'enceten els actes en record a Josep Albert Mestre, al temps que el pintor Manolo Antolí ha fet el lliurament de la seua obra-retrat de l'alcoià a l'Ajuntament local. A més de l'exposició Homenatge a Mestre que s'inaugurarà el dimecres a les 19 hores a la Sala d'Exposicions de la UPV d'Alcoi, el divendres dia 7 està previst el gros de les celebracions.
A les 20'30 hores, al Teatre Principal, començarà l'acte central d'homenatge a Mestre, presentat per l'actriu alcoiana Rosanna Espinós. A més, participaran Toni Francés, Paco Valor, Josep Sou, Paco Molina, Cristina Almeida, entre d'altres. Fins i tot s'ha elaborat una peça audiovisual i documental de la figura d'aquest ja alcoià il·lustre que serà entregada a tots els assistents.
Una vegada finalizat aquest esdeveniment, tots els familiars i amics compartiran un sopar al Mirador del Sinc per tancar la jornada d'homenatge.

FONTILLES



El diumenge 16 d'octubre es celebrarà la LXI Visita a Fontilles: la Festa d'Alcoi es trasllada, per un dia, a aquest Sanatori amb la finalitat de conviure i transmetre una mica d'alegria als seus residents.
Recordem aquest acte ja que són nombrosos els membres de la penya que assisteixen habitualment: uns vestits de festers, altres de paisà acompanyant a la seua filà i alguns que van  per lliure i de mirons ...
A tots els qui assistiu vos desitgem un feliç dia.

sábado, 1 de octubre de 2011

JA ESTEM A L'OCTUBRE ...


 
... Mes del Mig Any.
Són tants els actes que es programen per aquest motiu que, detallar-los des d'aquest bloc no tindria sentit i, per això vos posem l'enllaç de l'Associació de Sant Jordi on trobareu tota la informació dia a dia.

Si hagués algun tema que interessés a 'nivell de penya' vos ho donaríem a conèixer.
.

Foto: Muntatge sobre retrat de Vicente Blat.

UNA IMPORTANT REPRESENTACIÓ ...


... de la nostra penya ha assistit des de València a l'Olleta, amb que el Buen Humor ha obsequiat a la Banda Primitiva La Vella per la seua desinteressada col.laboració en l'estrena del pasdoble El humor de la Penya El Bon Humor, i que el seu compositor José María Valls Satorres va dedicar a aquesta popular i desenfadada institució recreativa.

Cal mencionar l'harmonia que ha regnat durant aquest vermut-olleta i destaquem la fusió que ha existit, en tot moment, entre els components de la banda musical i els integrants de la penya.

No tindríem perdó si oblidàrem d'esmentar a Emilio que, amb la seua mà mestra, ha preparat una olleta alcoiana com Déu mana i mereixedora d'un guardó.

Senyores i Cavallers. un altre bon dia per al record.