jueves, 11 de octubre de 2012

ARA, NO ANEM...


... a descobrir-vos l'experiència de Tomàs Juan en l'art de les armes: tan mateix dissenya un sorollós i eixordador trabuc, com posa a punt l'escopeta 'de canons sobreposats' del caçador o ajusta el rifle de balins del xaval que vol cobrar-se algun teulaí.
 Aquest homenot, de caminar pausat, bigot gran, sencillot,... és una de les persones que, amb el seu callat treball, més han fet per engrandir l'important acte de la nostra trilogia festera: l'Alardo.
Hui, amb aquestes línies volem revelar-vos un secretet. Tomàs, coneixedor de que la nostra penya celebra les Nadalenques, ens ha obsequiat amb, no sabem quantes, canyetes musicals que ha anat confeccionant, a poc a poc, perquè aquesta tradicional nit alcoiana sone, en El Micalet, com la pólvora, que és com li agrada a ell.
Des d'ací, volem deixar constància de la nostra gratitud i amistat a aquest mestre de les armes i, com no, de la percussió musical. Bon amic, salut per molts anys!
Ai, algun 'enreixat' desficiós ja ha assajat amb elles i comenta que les notes ressonen com si procedissin d'un Stradivarius ... però de canya.
 
Foto: Gentilesa de José Vicente Juan.

No hay comentarios: