jueves, 25 de abril de 2013

DIU LA JUNTA QUE ...



... demà, divendres, a l'hora de costum ens reunirem a El Micalet  per a parlar, durant la picaeta, de les festes passades; per si de cas, porteu alguna coseta a la cartera perquè si, quan un menys s'ho pensa, ens insinua realitzar un ‘anticipo a ​​compte' de la Creuà. Avisats.

Com podeu vore a la foto, el número de recol·lectors -i no precisament de taronges- va en augment i esperem que  durant  l'Assemblea, del pròxim 4 de maig a Cullera, es pose a cadascú al seu lloc. O siga, ordre.

Ara, que anem a començar una nova etapa, desitgem a la Junta: Salut i moixama al vermut!

 


PS  Vos recomanem confirmeu l'assistència o absència al Dinar de la Creuà.
  
Foto: Cuqui



 

miércoles, 24 de abril de 2013

viernes, 19 de abril de 2013

A POC A POC...

 

... la Nostra Festa està apropant-se i esperant-nos.

A Alcoi ens vorem, uns vestits de cristians, altres de morets i alguns aplaudint com a bons i irreemplaçables 'mirons'.

A tots vos desitgem unes bones festes i com alcoians volem recordar-vos que amb la vostra puntual assistència i participació col·laborareu, un any més, a que el nostre poble renove el patronatge de sant Jordi.

Amics, lectors del blog, a fer festa i fins després del 'Descans'.


Foto: Cortesia de Reyes Robles Ruiz

jueves, 18 de abril de 2013

ENGUANY A QUI ...


... li tocarà la medalla de sant Jordi; aviat ho sabrem.

El proper 4 de maig, acabada l'Assemblea General Ordinària es rifarà entre els seus socis una sola medalla  -la penya no està per a moltes despeses-  del nostre sant patró, com és costum des de fa temps.

Eixe dissabte, al migdia, ens reunirem al xalet de la família Giménez-Gadea a Els Marenyets de Cullera, per iniciar la Creuà i inaguració del quarantè-un montepio; a continuació, es tractaran els diferents punts de l'ordre del dia de l'assemblea i, és ací, on enguany la intervenció del president és molt esperada. Són quaranta anys d'existència i ha arribat el moment que els joves, i no tan joves, facen un pas endavant, es comprometen i amb les seues noves idees encarrilen la penya cap al futur que, a la fi, són ells.

Al terme dels actes programats, el restaurant Monte Orandi ens servirà el vermut-dinar.

PS   Per ser acte oficial, no hi haurà Raca. Tranquils.


Foto: Cuqui (Creuà de l'any 2012)

 

miércoles, 17 de abril de 2013

LA NOSTRA PENYA TORNA...



...a tindre la sort de cara.

Ja vos vam comentar que durant el desfile de bandes en la Festa del Pasdoble, la Societat Musical Nova d'Alcoi interpretarà el pasdoble "L'Enreixat", compost per José María Valls Satorres; també vos informem que aquesta desfilarà en l'últim lloc i, probablement , acompanyant al sant Jordiet.

Estem d’enhorabona.

Bones festes a tots.

LA JUNTA
 
Foto: Societat Musical Nova d'Alcoi (Any 1966)

martes, 9 de abril de 2013

TINGUEU EN COMPTE QUE...



... l'esmorzar - cultural del mes de maig serà el dia 8, segon dimecres del mes per ser festiu el primer.

En aquesta ocasió visitarem la "
Casa Museo de Benlliure", al carrer Blanqueries, una volta haguem finalitzat l'esmorzar que hem encarregat, per a les 10 h, en l’Arrosseria Na Jordana,
carrer Salvador Giner, 4 (barri del Carme)

Com sempre, vos agrairem confirmeu el més aviat possible la vostra assistència, que arriben les festes i alguns allarguen el dia del descans.

Gràcies i bones festes vos desitja.

LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA



Foto: pàgina web 'jdiezarnal.com'

sábado, 6 de abril de 2013

CARTELL PENYA BON HUMOR - 2013

 


                                                                      Autor: Miguel Peidro


viernes, 5 de abril de 2013

QUAN DAVANT SEU...



...va vore l’entrepà, li va saltar el botó de la camisa. La cara de Pep Colomer desbordava satisfacció i, consumit el "bocata" en dos mossos, es va desfer en alabances cap als nous gestors. Ens mirava ufanós i comentava feliç: aquests xicots van pel bon camí, un encert "El Trovador".

El esmorzar - cultural es va quedar en un esmorzar - tertúlia: el nostre acompanyant durant el recorregut arquitectònic valencià, Curro Mestre, va patir dies abans un contratemps esportiu defensant els colors de la Filà Chano. Ens comenten que manté el compromís de guiar-nos en dates futures. Des d'ací, li desitgem una ràpida recuperació: les festes li esperen i això és l'important.

La tertúlia, a poc a poc, es va anar diluint, quedant-se a l'eixida del bar un grupet; als components del mateix, els comentem que els dos “picospardos” es van limitar a visitar el mercat de Colón i “El Corte Inglés”, on van adquirir rosers de roses vermelles i botelles de “Dominio de la Vega” per celebrar, com deu ser, la propera Festa a Sant Jordi.

 
Foto: Cuqui

lunes, 1 de abril de 2013

COM TENIM COSTUM,


 
des d'aquest blog, tots els anys li dediquem al Jabato algunes fotos de la Glòria, a més d'un recordatori per a que, com a bon fester que és, comente a qui considere oportú la necessitat de millorar la indumentària dels ramalers en aquest preciós acte.



No acceptarem el seu argument dels últims anys: la crisi.  Per açò, li oferim una foto antiga -mireu l'enrramà- per a que veja l'elegància de la indumentària que vestien i calçaven. Ah, i eixos anys tampoc eren per anar tirant coets a l'aire.

Esperarem pacientment.


Fotos: Web i Cuqui