miércoles, 27 de agosto de 2014

S'HA ACABAT EL PATIMENT ...


... d’haver d'anar, dimecres rere dimecres, a esmorzar.



Els nostres jubilats amb la trobada d'aquest matí a la Safor han donat per finalitzat el recorregut per diverses comarques valencianes. Cullera, Tavernes de la Valldigna i Gandia han sigut les poblacions visitades durant el mes d'agost.

Ara, al setembre, reprendran els mossets culturals amb l'anunciada visita a Penàguila. Allà hi haurà una mossegadeta? més aviat serà un mos ben gran.





















Cliqueu la foto per ampliar-la

Fotos: Cuqui


sábado, 2 de agosto de 2014

NO ES TRACTA DE CAP REIXA ROVELLADA.


TRANQUILS.


És l'artística barana enreixada des d'on la gent de la nostra Secció presencia els diferents festejos taurins en la centenària plaça valenciana del carrer Xàtiva.

Enguany, durant la recent finalitzada Fira de sant Jaume, aquest grupet ha celebrat el seu 7è aniversari d'existència i podem manifestar-vos que tots aquets anys els han ajudat a crear una bona amistat entre ells.

Serà perquè era dia d'aniversari o per l’apetible berenar dels senyors de Coderch a més de l’orxata de José Serra; per sort o pel que siga. Però va arribar el quart bou, Trasteroi els en va fer una bona. Aplaudiments al picador camí de la porta de cavalls, salutacions del banderiller Joselito Rus des del ruedo i el torero Rafelillo, en l'últim terç, va realitzar una sincera i valenta faena -animada pels compassos musicals de la banda de Montroi- a un cobdiciós toru d'Hijos de Celestino Cuadri.

Vist el vist. Els que tallen el bacallar en la Secció van autoritzar a Romualdo a demanar una sola orella per al maestro i aplaudiments per al bou, alhora que li van recordar que es trobava en una plaça de primera i que obrés en conseqüència. Doncs no, ni cas. Tant aclamà al president que aquest es veié obligat a atendre la petició del nostre entusiasmat amic. Dos orelles i volta a la plaça durant l'arrastre de l'animal.


Per fi, una bona verprà. Ole a tots!


















Cliqueu la foto per ampliar-la



Fotos: Romualdo Coderch i Cuqui