domingo, 20 de diciembre de 2015

LA PENYA FARÀ UN XICOTET DESCANS



i reprendrà el montepío després de la festa dels Reixos.

Divendres passat, com a final d'aquesta primera etapa, es va celebrar la tradicional Nit de Nadaletes al Micalet i durant el vermut-sopar es va servir l'original menú alcoià de la Despedida de Pobre; entranyable acte que va atraure molts enreixats per a gaudir d'aquesta nit entre amics.
  




















És nit de pau, nit de Nadal!
Vingeu tots a cantar,
Canteu baix mussitant  cops de neu,
els absents siguiran nostres veus
terra endins o a la mar.
perque és la nit de Nadal!

És nit de pau, nit de Nadal!
junt al foc de la llar,
cantem tots aquest himne de pau
cantem tots agafant-nos les mans
pau germans, a tothom!
visca per sempre la pau!


Cliqueu la foto per ampliar-la

Fotos: Cuqui i extreta de la web ‘elmundo.es’

viernes, 11 de diciembre de 2015

PEL·LÍCULES DE ‘CINE DE REESTRENO’


Amics: Sou molts els que quan vam començar, a finals de l'any 2008, els esmorzars mensuals encara no vos havíeu jubilat i, lògicament, no vau tindre l'oportunitat d'assistir a les visites culturals d’eixos primers anys.

Hem seleccionat onze de les realitzades, durant els anys 2008, 2009 i 2010, a València i voltants perquè trieu cinc d'elles. Tractarem d'acoblar les més votades al programa de l'any que ve. Confiem que aquesta novetat será ben acollida.


Relació que vos proposem:

- Tribunal de les Aigües
- L'Albufera
- Monestir de Santa Maria del Puig
- Llotja de la Seda
- L'Almoina
- Museu l'Iber (soldadets de plom)
- Corts Valencianes
- Porcellanes Lladró
- Museu de l'Arròs
- MUVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i Modernitat)
- Museu Històric Militar

Ara necessitem la vostra col·laboració i trieu, lo més prompte posible, cinc propostes. Gràcies per la vostra atenció i paciència.


LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA

jueves, 10 de diciembre de 2015

QUAN S'ACOSTA EL NADAL,



els becaris es posen nerviosets i volen saber quants serem per el Dinar de Cap d'Any. Ja comencen a donar basca.

Ajuda'ns a calmar-los i confirma si vindràs el dimecres 13 de gener al restaurant  Adelina. Ja saps, lo de sempre, de tot un poc i per acabar un arròs meloset.

No ho deixes per a última hora, el local de llarg i ample dóna el que dóna i pots quedar-te fora, sense cadira; llevat que el complaent Marcel·lí et prepare, a la barra, un 'anarquiste' (entrepà de llonganissa roja i botifarra negra) acompanyat d'una mandarina. Tu voràs. Tria.

Abans del menjar, celebrarem la Junta anual on podràs fer totes les preguntes i suggeriments que cregues oportuns. No obstant això, quedes informat que en l'ordre del dia no apareix cap punt que incloga el canvi de president, ni la promoció dels becaris. O siga, continuarem un altre any igual i amb la pensió constipada.

Esperem les teues notícies i et desitgem unes bones festes nadalenques.

LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA



Foto: Cuqui


COM TOTS ELS PRIMERS DIMECRES DE MES



el grup de jubilats de la penya va celebrar la seua cita mensual. Durant aquest mes de desembre, el passat dia 2, es van reunir a El Trovador -en plena zona de l'Eixample- bar catalogat com un dels temples de la cultura de l’esmorzar valencià.

Posteriorment, al Centre Cultural Bancaixa recorregueren les dues exposicions: Picasso i el museu i Fets d'Aigua, 125 aniversari d'Aigües de València. Per cert, aquesta centenària empresa valenciana de serveis fou fundada per un alcoià.






















Fotos: Cuqui


Cliqueu la foto per ampliar-la


domingo, 6 de diciembre de 2015

JA COMENCEN A INSTAL·LAR-SE,










a les places dels pobles, els mercats d'Advent. Des del blog, en aquest temps previ al Nadal, volem fer arribar la nostra felicitació a tots els nostres seguidors i amics.

Salutació que acompanyem del retaule de la Sagrada Família en glòria i Sant Jordi matant al drac, del pintor Marcantonio Franceschini (Bolonya, 1648-1729) i que es troba a la Basílica de Santa Maria Steccata, Parma, Itàlia.









Foto: Gentilesa de Juan Javier Gisbert Cortés